Dags för val till Kårfullmäktige! röstning 4/4 till 17/4

Nima Mehrabadi

3/20/20221 min read

CL har två platser i vår studentkårs högst beslutande organ Kårfullmäktige. En ledamot och en suppleant.

Som ledamot i Kårfullmäktige är du med och fattar de viktigaste besluten för THS men även de mindre frågorna som behöver ses över varje år för att verksamheten ska rulla på. Du kommer få lära dig massor om THS och mötesformalia och behöver inte ha tidigare erfarenheter.

Mandatperioden är 2022-07-01 till 2023-06-30. Du söker till Kårfullmäktige senast 27 mars genom att fylla i det här formuläret: https://forms.gle/fPkuuChw7fD628Gc6. Har du frågor är du varmt välkommen att höra av dig till sittande ledamot Maja Rosén.

Efter det är det dags för hela sektionen att rösta på våra kandidater! Röstningen stänger söndag 17 april. CL har haft högst valdeltagande flera år i rad så vi har ett mål att uppnå sektionen :) In och rösta!

Så här röstar du:

Alla som har betalat 365 kr till THS i medlemsavgift ska ha fått ett mejl från VoteIT. Det är systemet vi röstar i. Klicka på länken i mejlet, sedan "registrera" och fyll i DIN KTH-MEJL. Öppna bekräftelsemejlet du nu fick och fyll i ditt namn och ett nytt lösenord. Under "pågående möten" hittar du valet. Klicka på "Val till Kårfullmäktige" för att läsa våra kandidaters presentation av sig själva. Efter det klickar du på ”Omröstningar” och "beslut 1" för att lägga din röst. Fem stjärnor är bäst. Ge kandidaterna stjärnor efter hur gärna du vill se dem som CL:s ledamot i Kårfullmäktige. Tack för din röst!

Om du vill ha hjälp att rösta så hör av dig till Valberedningen eller Kårfullmäktige-ledamot så hjälper de dig! <3