Post bild

BEER PONG-TURNERING 2023! 🍺🏓

Det är dags för den årliga Beer Pong-turneringen (+najs häng) med Aktivitetsnämnden!

Datum: 2023-09-26 (passerat)

Publicerad 2023-09-17 av Aktivitetsnämnden


Aktivitetsnämnden önskar dig en underbar morgon, kväll eller annat godtyckligt tillfälle på dagen!

Anmälan finns på den här länken

Om man inte vill spela Beer Pong är man välkommen att komma och bara hänga, men anmäl er inte då.

Tisdagen den 26/9 kl. 17:30 är det dags: Aktivitetsnämndens stora Beer Pong-turnering🍺! Egentligen är det vattenpong, så egen dryck, alkoholfri eller ej, medtages. Vi har bokat Gasquen och har således gott om plats för en storslagen tävling! Vi kräver anmälan för att kunna beräkna hur många muggar, bollar och bord som behövs för att det ska gå att köra igenom turneringen. Efter turneringen är avslutad och vi har en vinnare (såklart finns det även en pokal!), så stannar de som vill kvar i Gasquen och hänger/pratar/dansar/fortsätter spela beer pong!🎉🕺

❗FÖR VEM? KOSTNAD?❗:

- Alla programstuderande är välkomna!

- Eventet är GRATIS för sektionsmedlemmar, 50 kr för de som ej är det. Om du inte är sektionsmedlem eller är osäker kan du bli det genom att denna länk https://ths.kth.se/membership och följa instruktionerna! 

❗OBS! Anmälan obligatorisk! Anmäl senast 25/9 kl. 23:59❗ 

-Om du på något sätt råkar missa anmälan så kan du komma för att hänga ändå, men du kommer inte kunna spela eftersom vi antagligen inte köpt in material för dig då. 

❗REGLER/INFO❗:

- Man anmäler sig individuellt (en anmälan per person) och lag skapas på plats eller i anmälan. Bara skriv namnen på de i ditt lag och se till så de också anmäler sig. 

- Vi slumpar INTE lag, utan man får hitta EGET lag på plats innan vi drar igång.

- Man spelar i lag om två eller tre personer. Inte fler. Inga solo-lag. Detta för att alla lag ska ha ungefär samma förutsättningar. 

- Vi kommer att köra med loser's bracket, för att alla ska få spela minst två matcher, och ha extra bord för att kunna spela medan man väntar på sin tur eller efter man blivit utslagen.

- Anmäl er inte om ni inte tänkt gå. Om någonting dyker upp och ni ändå inte kan komma, kontakta oss så vi vet.

❗VIKTIGT❗: 

Eventuell alkoholhaltig dryck som medtages får ENDAST förvaras och konsumeras i Gasquen. Inte någon annanstans i Nymble, inte utomhus, inte på toaletter. Det har med lagar och Nymbles alkoholtillstånd att göra. Respektera detta. För de som tänkt konsumera alkohol så gäller samma riktlinjer som på alla andra sektionsevent. Bli inte för berusade. Men ha kul!

❗VAD KOMMER VI ATT FIXA?❗

- Plastmuggar och bollar till matcherna

- Vattentillbringare och H2O

- Snacks

- Musik

Ju fler som anmäler sig, desto roligare kommer det att bli! Så se till att anmäla er, så ser vi fram emot en grymt rolig kväll!😍