Post bild

Adeptgasquen 2023

Anmäl dig till eftersläppet

Datum: 2023-09-03 till 2023-09-04 (passerat)

Publicerad 2023-08-01 av Banquettis


Banquettis vill hälsa alla varmt välkomna till Adeptgasquen 2023 som kommer gå av stapeln söndagen den 3/9-2023 i restaurang Brazilia 🥂

Hade du inte möjlighet att gå på själva sittningen Adeptgasquen 2023?

Då kan du anmäla dig till enbart eftersläppet som startar 22:00 och slutar 02:00. Entréavgift är 100 kr.
Anmälan görs i följande formulär: https://forms.gle/ZQxv41HnssxvsqkD6. Har du några frågor kan du kontakta adeptgasquen@gmail.com.

OBS! Anmälan är bindande från och med 2/9 klockan 23:59 vilket innebär att du förväntas betala hela kostnaden för din biljett om du är anmäld. Innan dess får du avboka biljetten utan att betala för den. Vid förhinder närmare inpå får du gärna sälja vidare din biljett till någon som kan gå (allergier kommer då inte kunna ändras), meddela då Banquettis på adeptgasquen@gmail.com.

Adeptgasquen 2023

När?

Insläpp och mingel vid 17DK, middagen startar 18DK. Eftersläppet börjar när middagen är slut (ca klockan 22) och håller på till klockan 02. (Med reservation för små förändringar)

Var?

Resturang Brazilia - Brinellvägen 64B (KTH M-huset)

Vem?

Alla som vill är välkomna! Det vill säga ni får gärna ta med en partner/vän/annan trevlig person. Vid behov kommer det dock finnas en prioriteringsordning.

Hur?

Iklädd högtidsdräkt m.a.o. (med akademiska ordnar) eller det finaste du har!

Vad?

Fördrink och mingel

Trerättersmiddag med tillhörande dryckespaket (både med och utan alkohol finns)

Eftersläpp med dans, DJ och bar - detta ingår i priset men kan också köpas separat.

Annat viktigt

Medtag legitimation!

Det kommer vara en öppen garderob så lämna inga värdesaker.

Gyckel

Gyckel anmäls i enkäten: https://forms.gle/kAh6SDZiGBdDDtEb9 gyckel ska anmälas senast 31/8, även material som ska användas ska vara skickat till toastmasterAG@gmail.com senast samma datum.

Betalning

Betalningsinformation kommer i samband med besked om du fått biljett till Adeptgasquen. Priserna kan också ändras något och det som står i bekräftelsemejlet är det som gäller. Adepten och mottagare har företräden sedan gäller först till kvarn,  undantag för utomstående gäster. 

Frågor

Vid frågor är du välkommen att kontakta Banquettis via mejl på adeptgasquen@gmail.com 

Mycket vänliga fingasquehälsningar!
//Banquettis